Jade Medical


A tartalomhoz

Holisztikus belgyógyászat

Amit a Jade Medical nyújt Önnek

Az orvostudományon belül a belgyógyászat a legátfogóbb terület, amely a szervezet egészét komplexitásában vizsgálja. Holisztikus szemlélettel a lelki egyedi jellemzőket is integrálva ad teljes képet a páciens állapotáról és segíti a valódi oki tényezők feltárását. Ez az alapja a korrekt célzott terápiának és a hosszan tartó egészségmegőrzési programnak.

A modern belgyógyászati attitűd ötvözi a régi elveket a legújabb kutatási eredmények-nyújtotta alternatív lehetőségekkel.Belgyógyászként a teljes test egészének diagnosztikus fizikális vizsgálata alapvetően fontos. Általa lényegi információkat nyerünk, így egyedi elbírálás alapján a további diagnosztikus lépések (eszközös - és laboratóriumi, valamint képalkotó vizsgálatok) célzottan meghatározhatók, elkerülhetővé téve a felesleges, nem költséghatékony és sok esetben kellemetlen további vizsgálatokat.


Lényeges, hogy a belgyógyászati konzultáció során minőségi orvos- páciens kapcsolat épüljön fel. A pontos és maradéktalan tájékoztatás megalapozza, hogy a beteg laikus módon is felelős döntéshozóként legyen jelen saját kezelésében.

Üdvözöljük | Amit a Jade Medical nyújt Önnek | Kapcsolat | Partnereink | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe