Jade Medical


A tartalomhoz

Egyénre szabott kezelések

Amit a Jade Medical nyújt ÖnnekA Jade Medical a kompetencia-elvnek megfelelően működik. Személyre szabottan segít megtalálni az egyéni erőforrásokat, gyógymódokat, amelyekkel az egészség visszaállítása, megőrzése mellett újraépíthető a harmónia is.
Az alternatív medicina eszköztárát és filozófiáját ötvözzük a nyugati medicina eredményeivel, megítélés szerint a rendelkezésre álló labor- és képalkotó diagnosztikák felhasználásával. A nyert eredmények birtokában születik közös döntés a hosszú távú életmód terápia-, életvezetési stratégia egyénre szabott formájáról.
Bővebben…

A ma embere önhibáján kívül nem értelmezi jól az egységet. A fizikai síkra helyezett hangsúly nem szolgálja az EGÉSZséget!
Csak hogy egy egyszerű példát mondjak: mi nem a fejfájást kezeljük néhány tablettával, hanem annak a valódi kiváltó okát, mely sokszor igen bonyolult és komplex feladat!
Bővebben…Nem szigorúan a panaszok mentén haladunk, nem a tüneteket kezeljük, az egységet igyekszünk visszaadni, és azt fenntartani. Ez a holisztikus belgyógyászat lényege. A középpontban nem csak az Ön pillanatnyi betegsége áll, de annak háttere is: ezeket is segítünk feltérképezni és értelmezni. Ez a valódi oki terápia záloga.
Bővebben...


Gyógyulását korszerű táplálkozási tanácsokkal, étrendkiegészítőkkel is támogatjuk. Az egyénre szabott étrend célja az egészség megőrzése, fenntartása mellett a jó közérzet, a dinamizmus - és az élvezeti érték hangsúlyozása is egyben.
Bővebben…

Üdvözöljük | Amit a Jade Medical nyújt Önnek | Kapcsolat | Partnereink | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe